Corona Recovery Massage

Lukt het je maar niet om na je corona besmetting weer je oude ik te worden?

Voel jij je nog energieloos, krachteloos na corona? Of heb je pijnlijke spieren, beperkte ademruimte of een gevoel van stramme ledematen? Of herken je het opgejaagde gevoel, niet kunnen stilzitten, terwijl je je intens moe voelt? Of andere restklachten, die je belemmeren in je dagelijks doen en laten?

Het wordt steeds meer duidelijk en zichtbaar dat er een grote groep mensen is, die langdurig last blijft houden van klachten ten gevolge van corona. Zelfs als de klachten tijdens het ziek zijn relatief mild zijn geweest

Deze klachten ontstaan door ademhalingsproblemen, een overmatige krampachtige reactie van met name het bindweefsel waardoor verbindweefseling plaatsvindt op verschillende plekken in het lichaam, de regulatie van het immuunsysteem verstoord is en het lichaam stress ervaart.

Long-covid

De aanhoudende klachten na een corona besmetting worden ook wel long-covid genoemd. Klachten die het meest voorkomen zijn:


* Vermoeidheid en wisselend energieniveau

* Kortademigheid of moeite met ademen

* Pijnlijke spieren en/of gewrichten (zowel na inspanning als zonder specifieke oorzaak)

* Spierzwakte

* Pijn in borst(-kas)gebied

* Moeite met concentreren of geheugen

* Hoofdpijn

* Verergering van deze klachten na fysieke of mentale activiteit

* Opgejaagd gevoel en niet tot rust kunnen komen (gevoel “aan” te staan)


Corona Recovery Massage

Een Corona Recovery Massage is erop gericht om mensen met langdurige klachten ten gevolge van corona te helpen het lichaam te herstellen. Door toepassing van verschillende technieken worden bindweefsels en ademhaling gereactiveerd en het contact met het lichaam herstelt. Ook zal doorstroming in het hele lichaam voelbaar worden, waardoor je je energieker voelt, ademen makkelijker zal gaan en ook andere hiervoor genoemde klachten kunnen verminderen. Actieve massage technieken worden afgewisseld met rustige, energetische strijkingen en momenten van stilte. De massage wordt aangepast op dat wat het lichaam op dat moment aankan en nodig heeft. Wanneer je wilt kan tijdens de behandeling energie frequentie therapie worden ingezet met behulp van de Healy.  


De meeste mensen merken na 2 massages al een groot verschil.

De covid recovery massage duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten en kost €50,00 per keer.