Wat doe ik?

Bij Mizania staan aandacht en oprechte interesse in de klant centraal.

Ik kijk naar jou als mens in zijn geheel en niet alleen naar jouw klacht of probleem. Jij bent immers méér en belangrijker dan je klachten. Door bewustwording en inzichten kun je opnieuw keuzes maken in jouw leven en zullen vele klachten verminderen.

Heb je stressgerelateerde chronische klachten dan nodig ik je uit voor de coassage of sensi-therapie. Tijdens de behandelingen help ik je uit je hoofd en meer bij je gevoel te komen, krijg je inzicht in je klacht en worden (emotionele) blokkades losgelaten. Door bewustwording en inzichten kun je opnieuw keuzes maken in jouw leven en zullen vele klachten verminderen. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Bij de Sensi-therapie meet ik met een biotensor uit welke behandeling  jij nodig hebt vanuit een veelheid aan technieken. Coassage is een combinatie van coaching en massage tijdens 1 behandeling en werk ik vanuit de Mind-Body connectie.

Iedereen is uiteraard ook van harte welkom voor een massage. Iedere vorm van massage wordt met aandacht uitgevoerd en aangepast aan de eventuele klachten. Ouders van jonge baby’s, van 6 weken tot ongeveer 8 maanden oud, zijn van harte welkom voor de cursus (shantala) babymassage.

Meer informatie over de Sensi-therapie, Dorn-methode, massages en healing is te vinden in de verschillende thema’s in de menubalk.

Met slechts enkele behandelingen komt balans terug in lichaam en geest.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.