stoelmassage

Stoelmassage

Om het beste uit je werknemers te halen verzorgt Mizania bedrijfsmassage op locatie. Een stoelmassage werkt preventief en is bedoeld voor spanningsklachten als gevolg van stress of een statische, niet optimale werkhouding. Een stoelmassage is laagdrempelig en eenvoudig in te passen in de (werk)dag. 
​De massage wordt uitgevoerd op een speciaal ontwikkelde stoel. Het wordt over de kleding heen gegeven en duurt 20 minuten.  Nek, schouders, rug en armen worden los gemasseerd en drukpunten op de rug en armen worden geactiveerd. Er wordt geen olie gebruikt. Na een stoelmassage voelt men zich weer energiek en wordt de dag ontspannen voortgezet. 
​Stoelmassage is een effectieve en prettige methode om spanningsklachten te verminderen en het lichaam te helpen bij het herstel van de effecten van langdurige belasting zoals beeldschermwerk. Het regelmatig ondergaan van een massage ontspant de spieren en verbetert de doorbloeding, waardoor het lichaam afvalstoffen makkelijker kan afvoeren. Daarom is stoelmassage een krachtig middel in de strijd tegen RSI. Werknemers zijn meer ontspannen, productiever en energieker. Het ziekteverzuim als gevolg van spanningsgerichte klachten zal afnemen (en daardoor ook de kosten voor de werkgever).
De kosten die een bedrijf maakt voor het inhuren van een stoelmasseur zijn vrijgesteld van loonheffingen en zijn daarom ook fiscaal gezien interessant (voor meer informatie zie de website van de Belastingdienst). Voor het geven van een stoelmassage op locatie vraag ik een minimale afname van drie aanéén gesloten uren. Alle benodigdheden zijn bij de prijs voor de stoelmassage inbegrepen. Mocht u meerdere masseurs nodig hebben dan werk ik graag samen met Erna Nijenhuis van Puur-Zijn.
Fiscaal aantrekkelijk!
Stoelmassage is een erkende ARBO voorziening. De kosten zijn volledig op te voeren als bedrijfskosten. U dient hiervoor aan een aantal voorwaarden te voldoen. U dient onder andere een ARBO-plan te hebben en er is geen eigen bijdrage van de werknemer verschuldigd.
U kunt kiezen voor een regelmatige frequentie stoelmassage voor de werknemers of als een leuke aanvulling van bijvoorbeeld een (personeels)feest.
Afbeeldingsresultaat voor stoelmassage

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.