Mizania op de werkvloer.

Uit onderzoek blijkt dat ruim de helft van alle Nederlanders last heeft van stress-gerelateerde lichamelijke klachten. Deze klachten bestaan voor een groot deel uit rug-, schouder, nek klachten, hoofdpijn en/of chronische vermoeidheid. Dat betekent dat een groot deel van werkend Nederland regelmatig niet in staat is zijn/haar werk uit te voeren.  

Mijn missie is om medewerkers te ondersteunen en helpen om de beste versie van zichzelf te zijn zodat zij zonder pijn en stress, maar vol energie en positiviteit kunnen functioneren. Daarvoor heb ik mij gespecialiseerd in verschillende vormen van coaching en lichamelijke behandeltechnieken die elkaar aanvullen zodat ik aandacht heb voor de totale mens.

Voor bedrijven bied ik, naast losse sessies, ook verschillende trajecten aan waarbij ik verschillende methodes naast elkaar gebruik om de medewerker zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in het herstel. Ik geloof in de onlosmakelijke verbondenheid van lichaam, ziel en geest. Om klachten te verhelpen zal er aandacht zijn voor alle aspecten.

 In het kader van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid geef ik ook stoelmassages bij bedrijven. Deze stoelmassages zijn een preventief middel om stress-gerelateerde klachten en de kans op uitval te verkleinen.

Een beschrijving van dit aanbod vindt u in de sub-menu’s.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.