Sensi-therapie

Wat niet in het lichaam thuishoort…. eruit halen.

Wat te kort is…aanvullen

Behandelen zodat balans ontstaat.

Sensi-therapie is erop gericht om je eigen kracht te versterken, zodat je meer in balans komt en blijft. Sensi bestaat uit diverse therapievormen en gaat er vanuit dat de meeste klachten die wij hebben, zowel geestelijk als lichamelijk, zijn ontstaan uit een verstoring in ons energetisch lichaam. Deze kunnen veroorzaakt zijn door bijv. negatieve gebeurtenissen, angsten, emoties, trauma’s maar ook door onbewust overgenomen angsten van onze ouders; thema’s die soms generaties lang blijven spelen. Daarnaast veroorzaken tekorten aan vitamines en mineralen of verstoringen door stoffen die niet in het lichaam thuis horen vaak lichamelijke en geestelijke klachten.

Een groot aantal kinderen en volwassenen  heeft  last van overgevoeligheden voor voeding, indrukken uit de omgeving, verschillende stress gerelateerde of langdurige lichamelijke klachten.  Sensi-therapie, massages en healing zijn  hier heel helpend bij. De behandelingen bij Mizania zijn gericht op de mens in zijn geheel (holistisch) en niet alleen op de lichamelijke of mentale klacht. Het zelf genezend vermogen van ons lichaam wordt aangesproken en gestimuleerd.

De Sensi-Intence begeleiding is gericht op personen met een ernstige/chronische ziekte. D.m.v. behandelingen, voeding- en leefstijl tips en aanvullingen met vitamines en mineralen begeleid ik de cliënt naar zoveel mogelijk balans en herstel.

Met een biosensor meet ik volgens een vaststaand protocol  in jouw energieveld om na te gaan wat lichaam en geest nodig hebben om meer in balans te komen. De behandeling duurt 1 tot 2 uur per consult, afhankelijk van wat er onderweg tijdens de behandeling zich voordoet. Het streven is naar zo groot mogelijk effect in zo weinig mogelijke behandelingen! Meestal is er na 1 tot 4 behandelingen zoveel herstel opgetreden, dat men zich weer stabiel en ontspannen genoeg voelt om weer op eigen kracht verder te kunnen. Je krijgt meer inzicht in je gedrag en situatie, waardoor je beter in staat bent dicht bij jezelf te blijven.   Het is een mens-  en vooral ook kind- vriendelijke behandelmethode.

Een korte omschrijving van de diverse behandeltherapieën vind je in de submenu’s.

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.