Healing

Bij Mizania worden verschillende healing technieken gebruikt.

 

Quantum Touch :

Quantum Touch is een vriendelijke healing methode die snel en effectief werkt. Ik gebruik voor deze behandeling mijn handen en ademhaling. Door te focussen en met speciale ademhalingstechnieken te ademen, wordt de trillingsfrequentie verhoogd.  De behandelingen zorgen ervoor dat pijn en ontstekingen afnemen, dat wonden sneller genezen, nek-, heup-, knie-, en beenklachten verminderen.  Het meest spectaculaire van de Quantum-Touch methode is de techniek waarbij botten en wervels als het ware weer op een oorspronkelijke plaats  kunnen ‘terugglijden’.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Ik leg mijn handen op de pijnlijke plek van je lichaam. Met ademhalings- en concentratietechnieken voer ik de energietrilling in mijn handen op tot een zeer hoge frequentie. Zo ontstaat na een tijdje een gelijkgestemde vibratie tussen de energiestroom van mijn handen en die van je lichaam. Op deze wijze ontstaat de mogelijkheid tot helen door resonantie.

Wat is het resultaat?

Door het overdragen van positieve energie herstelt de energetische onbalans van het lichaam zich, pijnklachten worden regelmatig minder en gewrichten worden beweeglijker .

Quantum allergy:

Een allergie is een verstoring in het lichaam. Quantum-Allergy is een methode om verstoringen in het systeem op te sporen en te resetten.
Door uit te zoeken, via spiertesten of de biosensor, wat er  in je voeding of je omgeving jouw balans verstoord, kun je inzicht krijgen in de reacties en klachten van je lichaam. D.m.v. ademhalingstechnieken, visualisatie en kloptechnieken wordt het lichaam als het ware “gereset” en verminderen of verdwijnen de klachten.

 

Jin Shin Jyutsu:

Deze oosterse geneeskunst gaat ervan uit dat handen dé instrumenten zijn om de energie in het lichaam te herstellen en weer in balans te brengen. Volgens de Oosterse geneeskunst bestaat alles uit energie, dus ook jij. Energiepunten in ons lichaam zorgen voor de doorstroom van de energie door ons lijf. Stroomt die energie goed door, dan voel je je als het goed is vitaal en gezond. Soms raken de energiepunten alleen geblokkeerd, waardoor de energie niet vrij kan stromen. Hierdoor raak je uit balans, wat volgens deze oosterse leer lichamelijke en psychische klachten kan veroorzaken.
Om de energie weer vrij in het lichaam te laten stromen, zul je de energiepunten moeten deblokkeren. Dit doe ik door op verschillende plaatsen mijn handen neer te leggen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.