Holistic Pulsing

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. De grote kracht van water is het vermogen om overal in het lichaam zijn weg te vinden. Met holistic pulsing worden door golvende en ritmische bewegingen de vloeistoffen in het lichaam in beweging gebracht. Hierdoor worden alle lagen in ons lichaam geraakt en tot een harmonisch geheel geïntegreerd. Door de “stroming” die zo in je lichaam ontstaat, kan je je bewust worden van spanningen  en blokkades en deze, waar mogelijk, loslaten. Holistic pulsing bevordert de afvoer van afvalstoffen.

Mede door de afwisseling van kleine en grote pulsen, het “wiegen” en het spelen met armen en benen kan een een sessie afwisselend speels en toch zeer intens zijn. De spanningen kunnen op een steeds dieper niveau losgelaten worden. Door de ritmische beweging van het wiegen en schudden komt je lichaam al snel tot rust en gaat het zich ontspannen.

Holistic Pulsing maakt los wat vast zit, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Door de ontspanning tijdens de behandeling kun je steeds beter gaan luisteren naar je eigen lichaam.

Holistic pulsing kan vrijwel bij iedereen toegepast worden. Tijdens de pulsingsessie lig je gekleed op de behandeltafel.
Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.