Wellness massages

Wellness massage

Ontspanning is het eerste wat bij de meeste mensen opkomt wanneer zij denken aan massage.
En een massage kan ook zeker heel ontspannen zijn.

Maar een goede massage doet zoveel meer.
Het stimuleert o.a. de doorbloeding en de aanmaak van de gelukshormonen, helpt bij het afvoeren van een teveel aan vocht in de weefsels, de doorlaatbaarheid van de vaatwanden wordt verbeterd, verkrampte spieren ontspannen, blokkades worden voelbaar, het werkt bloeddruk verlagend, gedachten komen tot rust, laat je meer aanwezig zijn in je lichaam en het helpt je slaappatroon te verbeteren.
Het zelf genezend vermogen wordt versterkt.

Bij een wellness massage masseer ik hoofd, nek, schouders, rug, benen, voeten, armen, handen en  buik of een gedeelte daarvan. Afhankelijk van de tijd en wensen.

 

Energetische massage
Ik ben een grote fan van energetische massages.
Kenmerk van een Energetische massage is dat het een zachte en contactvolle manier van aanraken is. Zo krijgt het lichaam de tijd om zich te openen en te ontspannen. Als ontvanger maak je zo contact met gevoelens en herinneringen die in je lichaam aanwezig zijn.

Energetisch masseren heeft niets met zweverigheid te maken; in een energetische massage heb ik behalve aandacht voor het fysieke lichaam ook aandacht voor het energetisch aspect. Ik laat de energie weer stromen, wat een verdieping geeft aan de massage.
De intentie waarmee je wordt aangeraakt en gemasseerd bepaald voor een groot deel het effect van de massage en is van niet te onderschatten waarde!

Een ontspannende wellness massage is bij de meeste mensen wel bekend. Ben je op zoek naar een andere vorm van massage kijk dan eens bij de informatie over Rebozo, holistic pulsing, energetische hoofdmassage, massage bij HSP of de baby massage.

Voordat de eerste massage kan beginnen wordt een intakegesprek gehouden en besproken welke gebieden u graag gemasseerd zou willen hebben binnen de afgesproken tijd. De tijd van een intake gesprek telt niet mee voor de massage tijd.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.