Even voorstellen…

mariececile

Mijn naam is Marie-Cecile Verspeek. Ik ben moeder van 2 prachtige kinderen (1997 & 2000). Vanaf mijn 17e werk ik binnen de sector zorg en welzijn en heb altijd interesse gehad in spiritualiteit en de holistische benadering van klachten.

Tijdens een pittige periode in mijn leven heb ik mogen ervaren welke mooie resultaten bereikt kunnen worden met lichaamsgericht werken, aanraking en coaching. De natuurlijke manier om het zelfherstellende vermogen van het lichaam te vergroten sprak mij erg aan. Ik kreeg steeds meer inzicht in klachten en  patronen en ontdekte wat echt belangrijk is in mijn leven. Nog elke dag ben ik dankbaar voor deze wenteling in mijn leven. Ik durf te stralen, te genieten en kwetsbaar te zijn. Ik ben in balans.

Op deze manier wil ik ook anderen helpen. Ik geloof in de sterke samenwerking tussen lichaam en geest en de kracht van het leren luisteren naar het fluisteren van het lichaam.  In 2014 heb ik een coach opleiding gevolgd bij de academie voor coaching en counseling. Na het afronden van de opleiding tot Sensi-therapeut ben ik in 2015 gestart met praktijk Mizania. In de jaren daarna heb ik alle verdiepingscursussen gevolgd voor de Sensi-therapie en ben verschillende massage en healing technieken gaan leren. Deze combinatie van opleidingen is voor mij een zeer effectieve manier om blokkades en thema’s in ieder mens te benaderen en verbeteren en zo de balans te herstellen.  Inmiddels heb ik, met veel plezier, vele mensen (van jong tot oud) mogen behandelen.

Sinds 2014 werk ik met dove personen. Daardoor beheers ik de (ondersteunende) basis gebarentaal (NMG).

Ik kijk er naar uit om u te mogen ontmoeten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.